Dit ben ik.
Mijn vrienden noemen mij Roos.

 

De eerste keer dat ik mij ging inschrijven bij de KvK herinner ik me nog goed. Ik was 21 en ik vond het doodeng. Er kwam zoveel op me af, ik kon het niet overzien. Nu, bijna tien jaar later, weet ik nog steeds niet alles. Toch heb ik het al die jaren wel mooi gedaan. De grootste les die ik heb geleerd is dat je niet alles alleen moet willen doen.

 

Ik heb me nooit prettig gevoeld in het systeem en ik heb altijd alles op mijn eigen manier gedaan. Niet omdat het hoort, maar omdat het past. Soms nogal vermoeiend, maar altijd een avontuur. Inmiddels kun je me wel een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van jezelf uitvinden. Het starten van iets nieuws, vanuit het niets. Daar krijg ik energie van.

 

Al tien jaar lang zet ik als ondernemer uitdagingen om in kansen. Ik ben een expert in het creëren van een zelf vormgegeven bestaan. Mijn rode draad is het opzetten van iets nieuws en het verbeteren van iets bestaands.

 

Iedere dag heb ik ideeën voor nieuwe bedrijven, overal zie ik kansen. Het is mijn kracht om concepten te ontwikkelen met onderscheidend vermogen, problemen op creatieve wijze op te lossen en dingen voor elkaar te krijgen. Out of the box, op intuïtie, maar ook op basis van alle kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren op heb gedaan.

 

hulp en begeleiding en advies bij opzetten starten onderneming, start up, firma roos, begeleiding, advies, consultant, statersadvies

Wil jij het ook op jouw manier doen?

Laten we dan kennismaken

 

Begrijp me niet verkeerd. Ondernemen is echt niet altijd even leuk. Er zijn voldoende momenten dat ik denk, waarom ook alweer? En dan denk ik aan die 9 tot 5 kantoorbaan. Met de fiets door de ochtendspits. De praatjes op maandagochtend bij de koffieautomaat. Dan krijg ik het benauwd en voel ik lichte paniek opkomen.

 

Vanuit het motto dat er altijd een oplossing is, kan ik niet anders dan denken in mogelijkheden. Maar ik weet ook wat het inhoudt om het alleen te doen. Ik weet hoeveel erbij komt kijken. En ik weet hoe het voelt om vast te lopen. Daarom wil ik mijn kennis van de afgelopen tien jaar graag delen met jou.


Ondernemerschap is voor mij de manier om mijn ideale leven zelf te kunnen vormgeven. Een leven waarin het niet gaat om zo veel mogelijk, maar om voldoende. Een leven waarin ik in control ben, zelf mijn werkweek inricht, voldoende geld verdien en kan doen wat ik het allerleukst vind: mensen verder helpen.

 

Met Firma Roos heb ik mijn ideale business en lifestyle gecreëerd.
En niks weegt op tegen dat vrije, alles is mogelijk, gevoel.