Ik wil van start

 

Hier vind je wat ik na onze kennismakingssessie voor je kan betekenen. Je kunt kiezen voor een aantal werksessies, een bundel van uren om te sparren of een combinatie van beiden. Wat voor jou werkt.

 


Werksessie: Vormgeven van jouw idee

In deze werksessie gaan we dieper in op jouw bedrijfsidee en kom jij erachter wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Je wil van start, maar jouw dienst of product heb je nog niet helemaal helder. We scherpen samen jouw idee aan tot een onderscheidend en relevant idee dat 100% bij jou en deze tijd past. Na afloop van de sessie is het voor jou een stuk duidelijker wat je precies gaat doen.

Werksessie: Bedrijfsplan

Je hebt al een kraakhelder bedrijfsidee. Dit idee moet nu worden omgezet in een plan op papier. Je wil namelijk weten waar je aan toe bent en je wil jouw slagingskans vergroten. In drie werksessies doorlopen we de onderdelen van een bedrijfsplan. Tijdens de sessies geef ik je uitleg over de theorie en gaan we samen aan de slag

Sparren & advies

Je hebt hulp nodig bij het maken van de vertaalslag van plan naar werkelijkheid. Tussen het moment dat je jouw idee hebt vormgegeven en het moment dat je echt van start gaat, wil je advies over alle praktische zaken en sparren wanneer je er zelf even niet uitkomt. 

    Wat is jouw startsituatie?

    Misschien dreigt er een reorganisatie, ben je ontslagen, wil je iets opzetten naast je baan of gewoon fulltime starten als ondernemer. Hoe dan ook, je wil gaan ondernemen zodat je kunt doen wat je het liefste doet. Werken van 9 tot 5 tot je pensioen, daar word je niet vrolijk van. En die ideale baan waar je obsessief naar op zoek bent, lijkt maar niet te bestaan. Helemaal nu niet. Je hebt zelfs al een idee waar je enthousiast over bent! Wat houdt je tegen? 

    Twijfel je of je juist nu moet starten of investeren? Ik denk dat het juiste moment niet bestaat. Grote jongens als AirBnB en Uber zijn ook gelanceerd tijdens een crisis. Als je een goed idee- en plan hebt dat aansluit en inspeelt op de huidige situatie dan is er meer mogelijk dan je denkt. Wachten totdat je er helemaal klaar voor voelt gaat niet gebeuren.