Benieuwd wat anderen zeggen over een samenwerking met mij?

Aan het woord: Callum

'Rosan was de eerste persoon waar ik aan dacht toen ik laatst op het punt stond een zakelijke beslissing te maken. Ik dacht dat ik voor een simpele keuze stond betreft waar ik mijn volgende tattoostudio zou vestigen. En wilde raad van Rosan. Dit omdat ik weet dat zij ervaring heeft met zakelijke ondersteuning. Zij heeft mij er toen aan de hand van een uitgebreid telefoongesprek van een uur waarin zij heel goed luisterde op geattendeerd dat er veel meer zakelijke variabelen speelde dan dat ik dacht. Eerlijk gezegd ervaarde ik dit als eng, want er stond me veel meer uitzoekwerk voor de boeg dan dat ik had gedacht, maar aan de andere kant voelde het ook super opluchtend om van iemand te horen wat er eigenlijk echt speelde. Dit was het moment dat ik realiseerde hoe goed ze had geluisterd en had meegedacht met mij en mijn specifieke situatie.

Ik zou ondersteuning van Rosan aanraden als je enthousiast bent over het opstarten van een zaak, maar het vermoeden hebt dat je visioen door je enthousiasme zorgt voor enige onoverzichtelijkheid in je plan.
Rosan kan dan aan de hand van een gesprek in samenwerking met jou zorgen dat je tot een overzicht komt waardoor je weet waarop te focussen. In mijn opinie een must.'

Aan het woord: Maartje

'Ik ging ons gesprek heel open in, zonder verwachtingen, maar wel met het idee dat het ondernemerschap niet voor mij was weggelegd.

Maar door ons gesprek en de manier waarop jij me erdoor heen hebt geleid, is dat stemmetje veel minder aanwezig en ben ik veel meer gaan geloven dat ondernemen wel een optie zou zijn.

Ons gesprek was erg waardevol voor me en het lezen van de samenvatting die je geschreven hebt geeft me meer (zelf)vertrouwen dat ook ik op een dag mijn roeping wel ga vinden :) 

Dus de belangrijkste feedback die ik je kan geven is eigenlijk alleen maar positief. Ik ben inmiddels 34 en het gesprek met jou heeft me inzichten gegeven die ik nooit eerder heb mogen zien. Ik ben je daar heel dankbaar voor en zoals ik in ons gesprek ook aangaf, ben ik van mening dat er een heleboel meer mensen zijn zoals ik, voor wie jij met Firma Roos verschil kan maken en iets heel waardevols kan betekenen.

Ik denk al helemaal wanneer iemand ook nog wat concretere ideeën of passies heeft, waar je je meer op kan richten tijdens zo’n sessie. 

Vorige week las ik een artikel waar ik ineens ideeën van kreeg en waardoor ik me ging afvragen of zoiets misschien iets voor mij was en daarmee kwam dus ook de gedachte; ‘maar waar zou je dan in godsnaam moeten beginnen?’.

Bij Firma Roos dus :)'  

Aan het woord: Sjoerd

‘Vanuit iemand uit mijn netwerk kwam ik in contact met Rosan. Wat mij gelijk opviel was dat ze scherpe vragen stelde, de tijd nam om goed te luisteren en direct ook goede suggesties opperde. Ook vond ik het krachtig dat zij sterk haar eigen grens aan gaf. Duidelijkheid biedend in wat zij kon en wilde betekenen. Uiteindelijk hebben we een paar gesprekken gehad, maar op basis hiervan kan ik zeggen dat ik Rosan heb ervaren als een fijn persoon in het contact en ik vertrouw erop dat zij ook in haar werk kwaliteit levert!’

Aan het woord: Sheila

'Ik had een idee om een catering bedrijf te starten vanuit huis. Ik was voorzien van de nodige informatie en had al enkele voorbereidingen getroffen maar liep vast om het idee uit te werken en tot realiteit te brengen.
De aanpak van Rosan gaf mij verlichting en nieuwe inzichten die ik daarvoor niet had.
We werkten met een stappenplan, het plan van aanpak en andere punten o.a. belangrijke aandachtspunten, back up plan, voorbeeldzinnen, marketingstrategie, het uiteindelijke doel.
Rosan gaf mij het gevoel dat ze achter mij stond, maar ze gaf ook opbouwende kritiek. Ze dacht met mij mee, eerlijk, paraat om te helpen, doelgericht en probleemoplossend.
Genoeg nieuwe input om verder te gaan.'

 

Aan het woord: Mike 

'Rosan was an excellent business coach for our project at it's crucial early stage. Her business knowledge helped us most by offering an outside and critical perspective on our ideas to stop tunnel vision and allowed us to thinking differently about the problem we were tackling. 

It was a pleasure working with you!'

 

Aan het woord: Natalie

'Lieve Rosan, ik kan niet anders dan zeggen dat jij mij geweldig goed hebt geholpen, mijn enthousiasme werd aangewakkerd en ik ging als een speer. Ik kreeg zoveel mooie krachtige handvatten en inzichten, die ikzelf nooit had kunnen bedenken. Omdat jij goed luisterde en mij serieus nam waar ik twijfelde of onzeker was, ging ik ook steeds meer in mezelf geloven. Jij bent ontzettend lief en toegankelijk, onze gesprekken hebben mijn leven verrijkt waardoor ik nu een andere kijk heb op wat ik nou eigenlijk wil en kan waarmaken. Jij bewaakt zowel jouw als mijn grenzen en stelt haalbare doelen. Ik keek er elke keer naar uit om er met een grote glimlach mee aan de slag te gaan. Jouw vragen en tips wakkerden iets in mij aan en lieten mij een andere kant zien van mijzelf, waardoor ik leer genieten van mijn reis als zelfstandig ondernemer. Lieve Rosan, dankjewel voor de waardevolle en liefdevolle begeleiding tijdens mijn reis en een groot compliment voor jouw deskundigheid.'